Theorie-examen

Voor je gaat lessen, moet je een theorie-examen afleggen. Dit examen is een belangrijke voorbereiding. Je moet de verkeersregels goed kennen voor je de weg op gaat. Aerostar kan je helpen bij het leren voor je theorie-examen. Bij Aerostar kun je ’s avonds theorie-lessen volgen. Zodra je geslaagd bent kun je dan bij mij je eerste echte rijlessen nemen.

Theorie-examen voorbereiding

Voor je theorie-examen moet je echt weer even ouderwets stampen, net als op school. Dat is een omschakeling, zeker als je al een tijdje geen scholier of student meer bent. Neem de tijd om de stof tot je te nemen en probeer alles ook echt te begrijpen. Daag jezelf uit en bedenk lastige verkeerssituaties. Hoe is de theorie hierop van toepassing?

Ook fietsen is een goede voorbereiding. Op de fiets kom je veel situaties tegen die je misschien niet zelf had kunnen bedenken. Wie heeft er voorrang? Houden andere weggebruikers zich goed aan de regels? Wat doe je zelf wel eens fout? Hoe kom jij als fietser op automobilisten over? Kraak je hersens en pas de theorie toe, je zult zien dat je alles dan een stuk makkelijker onthoudt.

Theorie-lessen bij Aerostar

Voor theorie-lessen kun je ook terecht bij Aerostar. Als je wat rondkijkt op onze site merk je al dat ik hier veel handige tips geven. Hoe zit een rotonde in elkaar? Welke lastige verkeerssituaties zijn we zelf al tegengekomen? Met deze tips kun je misschien al verder. Maar je bent ook welkom op onze theorie-lessen.

De theorie-lessen van Aerostar vinden ’s avonds plaats, als er voldoende belangstelling is. Neem gerust contact op, dan praten we verder over de lesdata en over wat jij graag wilt leren. Je maakt dan meteen kennis met Aerostar en met onze manier van lesgeven. Zo ben je nog beter voorbereid op je eerste rijles.

Theorie-examen gehaald?

Heb je je theorie-examen binnen? Gefeliciteerd! Nu kun je beginnen met je rijlessen. Maak een afspraak met Aerostar, dan kom ik bij je voorrijden en mag je achter het stuur gaan zitten. Samen gaan we dan op weg naar je volgende examen, je rij-examen. Dat moet je natuurlijk ook gewoon halen! Dan kun je zelf de weg op, ontspannen en vol zelfvertrouwen, lekker autorijden.